4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Trouwen
 
Taarten
 
Trouwfeest
 Trouwlocatie
 Trouwvervoer

 

Weddingplanner

Weddingplanner

Met de deskundige hulp van een weddingplanner wordt uw trouwdag de mooiste dag van uw leven.

La Sensa Weddings & Events - Maasmechelen (Limburg)


La Sensa heeft zich gespecialiseerd in het organiseren en coŲrdineren van bijzondere bruiloften. Sfeer en beleving vormen het uitgangspunt. Creativiteit en vernieuwing zijn de uitdaging. Maar bovenal staat La Sensa voor kwaliteit en maatwerk.

Betoverde bruiloft

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden. Hťt moment waarop jullie liefde wordt bezegeld. Het ja-woord geeft de bevestiging en de ringen zijn het bewijs. Een betoverende bruiloft mag daarbij niet ontbreken. Een meerdaags feest met veel genodigden of een intieme, romantische bruiloft op een bijzondere locatie. La Sensa maakt het mogelijk. Een weddingplanner bedenkt een uniek totaalconcept afgestemd op jullie wensen en laat alle elementen samensmelten tot een perfect geheel.

Zorgeloos genieten

The rich and the famous weten al jaren de weg te vinden naar professionele weddingplanners, maar het van oorsprong Amerikaanse beroep, wint ook razendsnel aan populariteit onder een veel grotere doelgroep. Logisch, want de organisatie van een bruiloft is vaak een emotioneel beladen en tijdrovende periode. Maar met een weddingplanner die geheel of gedeeltelijk de organisatie uit handen neemt, wordt ook de voorbereiding een mooie tijd. Elke bruiloft die door La Sensa wordt georganiseerd, is tot in de puntjes verzorgd, buitengewoon gestyled en gaat alle verwachtingen te boven. Tijdens de bruiloft hoeven jullie nergens aan te denken.
De weddingplanner houdt alles in de gaten, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van een prachtige dag.

www.la-sensa.be
 


La Sensa

 

 

Event- & Weddingplanner Michele Vanherle – Heusden-Zolder (Limburg)


Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Je eigenste prins(es) heeft die ene belangrijke vraag gesteld, jij hebt geen seconde getwijfeld en nu zit je op die rollercoaster die je naar je ‘Grote Dag’ loodst. Dit moet ťťn van de mooiste dagen uit jullie leven worden, de officiŽle start van jullie leven samen!

Als professioneel weddingplanner ben ik in 2006 afgestudeerd en gestart met het aanbieden van mijn diensten als weddingplanner.

Ik ben gespecialiseerd in de totale verzorging van huwelijksfeesten, verjaardagen, babyborrels, communiefeest, kortom alles wat met feesten en plezier te maken heeft.

Van volledige organisatie en coŲrdinatie tot de uiteindelijke uitvoering. Aan de hand van jullie wensen, ideeŽn en budget maak ik een voorselectie van verschillende onderdelen.
Creativiteit en exclusiviteit staan bij mij hoog aangeschreven, altijd met oog voor detail! Ik lever graag mijn professionele bijdrage aan uw huwelijk waarvan iedereen kan genieten.

Voor mij is elk huwelijk zoals een film waar ik regisseur ben. Als je mij een opdracht geeft, dan ga ik hier eerst over brainstormen, stilaan komen de ideeŽn en dan is het aan mij om jullie mee te nemen op de rest van de reis!

Als professioneel Weddingplanner & Ceremoniemeester wil ik jullie perfecte dag helpen organiseren en coŲrdineren.
1 persoon, 1 aanspreekpunt, uniek in Limburg!

Met ons creatief enthousiasme komen we tot een mooi resultaat.

Weddingplanner Michele Vanherle

www.mreventenwedding.com
 


MR-weddingplanner

 

 

VANNUCHI EVENTS, it’s all about the attitude... - Gent (Oost-Vlaanderen)


Proficiat, u gaat trouwen!
Vannuchi Weddingplanners staat u bij in de planning, uitvoering en afhandeling van een droomhuwelijk om nooit te vergeten.
Wij zorgen voor locatie, catering, ontvangst en bediening, uitnodigingen, decor, animatie, dansfeest; your wish is our command.
Met Vannuchi kan u zorgeloos genieten van een magische dag terwijl wij achter de schermen de touwtjes stevig in handen houden.

De individuele wensen van onze klanten staan helemaal centraal en worden doelgericht vertaald in een uniek gebeuren waar de genodigden steevast nog lang over napraten.

Wat zou je denken van een Roaring Twenties Wedding, Retro, Casual Chique, Bamboo & Nature ... Als je echt een onvergetelijke dag wil, leef je dan uit in een thema dat je kan doortrekken naar je decoratie, ceremonie, het eten en drinken, de muziek, en de genodigden! Met andere woorden ťťn rode draad door het geheel.

Aarzel niet, praten met ons is gratis! Bel eens of vraag een vrijblijvende offerte voor jouw huwelijksplannen en/of vragen, en we helpen je verder.

VANNUCHI EVENTS
Wazenaarstraat 3i
B-9050 Gent

info@vannuchi-events.be
www.vannuchi-events.be

T +32(0)9 324 85 32
M +32(0)477 72 25 26
F
+32(0)9 336 82 87

WEDDINGPLANNING – FAMILIEFEESTEN – THEMAFEESTEN – VERJAARDAGEN – COMMUNIES – BABYBORRELS – PERSONEELSFEEST - FAMILY DAY - TEAMBUILDING - WORKSHOP – OPENDEURDAGEN – MODEDEFILES - ..........
 


Vannuchi Events Weddingplanner

 

Home