4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Groepsuitstap
 
Adventure
 Ballonvaren
 Paintball
 Quad rijden
 Rondvaart
 Workshop
 Zeevissen
 Zoektocht

Sportief

Sportieve uitstap

Sportieve activiteiten aan zee, in de Ardennen en elders in BelgiŽ voor bedrijven, families, vriendengroepen, teambuilding ...

The Outsider Coast - Nieuwpoort (West-Vlaanderen)


Voor  een sportieve uitstap aan zee zit je goed bij The Outsider Coast.

Wij organiseren zeerafting, zeekajak, strandzeilen, golfsurfen, catamaran,  powerkite … aan de kust. Ook voor strandsporten, teambuilding aan zee, een incentive of een sportief uitje met vrienden, kan je bij ons terecht.
Op de site www.theoutsidercoast.be vind je vast een idee voor jouw sportdag aan zee.

Met 15 jaar ervaring staat The Outsider Coast garant voor een geslaagde dag. Voor meerdaagse beschikken wij over onze eigen groepsaccommodaties. Onze jeugdverblijven liggen in een prachtig kader en beschikken allen over de groene sleutel.
Zeeklassen maar ook seminaries vinden er de nodige natuur en ontspanningsmogelijkheden.

Watersporten in de zomer of strandzeilen, zeilwagenrijden of kite buggy in de winter: u kan bij ons terecht. Met een team van 8 professionals, aangevuld met diverse  specialisten is geen teambuilding, incentive of verrassingsreis ons te moeilijk. Heeft u speciale wensen, dan werken wij graag op maat.

Volledige themadagen zitten ook in het aanbod: In het Fort Napoleon Oostende bieden wij drie verschillende formats aan.
Daarnaast hebben wij ook uitgewerkte teambuildings in “de Mercator” of in de ijzertoren. Dank zij samenwerking met de diverse watersportclubs aan de kust kunnen wij onze programma’s aan bieden daar waar u het wenst.

Een gocart rally in elke gemeente aan de kust, stadstochten te Brugge of Oostende, een teambuilding op het strand: de mogelijkheden zijn daar.

The Outsider Coast
Viconiastraat 14
B-8620 Nieuwpoort
Tel. +32 (0)51 / 55 55 57
Fax +32 (0)51 / 55 52 80

info@theoutsidercoast.be

www.theoutsidercoast.be
 


The Outsider Coast wavekarting


The Outsider Coast blokarten zeilwagenrijden

 

 

Bounce Adventure - Bure (Luxemburg)


Bounce Adventure is een buitensportbedrijf op de camping Parc la Clusure in de Belgische Ardennen. De camping is de ideale uitvalsbasis voor outdooractiviteiten. Bounce Adventure is veelzijdig en past zich aan de wens van de klant aan. Kom met je bedrijf, vriendengroep, familie, vereniging of school naar de Ardennen om met Bounce een geweldig buitensport avontuur te beleven.

Activiteiten bij Bounce
Bounce Adventure biedt een tal van activiteiten en mogelijkheden in de Belgische Ardennen. Paintballen en quadrijden voor een vrijgezellenfeest, kanovaren en boogschieten voor het gezin, speleologie en klimmen voor de waaghalzen, je stelt zelf je programma samen.

In de vakantieperiodes hebben wij een vast programma waar je onderdelen uit kunt kiezen, buiten deze periode kan je via ons kantoor of het hoofdkantoor zelf een programma samenstellen. Dit kan in combinatie met een arrangement (overnachting, eten, programma).

Arrangementen bij Bounce
Speciaal voor uw bedrijf, vriendengroep, familie, school of vereniging stelt Bounce Adventure een arrangement samen op verschillende schitterende locaties in de Belgische Ardennen. Maak uw wensen kenbaar en we stellen het programma op maat samen.

Ons outdoor team is er ook om voor individuele inschrijvingen of kleine groepjes die outdoor activiteiten willen beleven.
Speciaal hiervoor is een recreatieprogramma samengesteld volop aktie en adventure welke in de meeste schoolvakanties aangeboden wordt.

Overnachten kan op verschillende manieren. In een comfortabele bungalow of  een leuk hotel, maar ook, een groepsaccommodatie of avontuurlijke bivak behoort tot de mogelijkheden.
Ook wat betreft de maaltijden zijn er verschillende  mogelijkheden, van een survival barbecue tot een uitgebreid thema- buffet.

Om uw arrangement compleet te maken, kan Bounce Adventure het actieve programma aanvullen met ontspannende activiteiten zoals bierproeven in een  gezellig bruin cafe, karaoke, live-optredens, themafeesten, etc.

Bounce Adventure
Chemin de la Clusure 30
B-6927 Bure
Tel. +32 (0)84 / 366 939

info@bounce.be

www.bounce.be


Bounce Adventure

 

 

Shorebreak - Oostduinkerke (West-Vlaanderen)


Shorebreak Oostduinkerke organiseert sportieve stranddagen in het prachtige kader van het houten strandhuis van surfclub Windekind.

Van initiatie tot teambuilding.

Een dag aan zee kan heel wat meer zijn dan zonnekloppen, dijkflaneren of terrashangen.
Shorebreak biedt je een zee van mogelijkheden waarbij de actieve fun en het groepsgevoel primeren. Golfsurf, windsurf, zeekajak, zeerafting, speedsail, powerkite, beachvolleybal en vele andere beachgames. Imago speelt geen enkele rol, de surfsport is hier geen hol marketingproduct. De liefde voor de sport en de zee primeert. Vanuit die filosofie leveren wij geen bandwerk maar verzorgen we een persoonlijke en professionele aanpak.
Geen enkele dag aan zee is gelijk, strakke schema’s vind je bij ons niet, wel een strakke organisatie.

Shorebreak is een project met een gezicht. Een gezicht van een rasechte waterrat.


Shorebreak
Oostduinkerke
Tel. 0499 / 29 29 33

info@shorebreak.be

www.shorebreak.be

 

Shorebreak

Shorebreak

 

Home