4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Groepsuitstap
 
Adventure
 Ballonvaren
 Paintball
 Quad rijden
 Sportief
 Zeevissen
 Zoektocht

Rondvaart

Rondvaart

Op een rondvaartboot een rondvaart maken in Antwerpen of Gent, over de Westerschelde of vanuit Hasselt over het Albertkanaal.

Rederij De Festijn - Rondvaarten op de Westerschelde, vanuit de haven van Breskens, Keerdam 1


Rondvaarten op de Westerschelde

Rederij “De Festijn” organiseert rondvaarten op de Westerschelde, vanuit Breskens, Keerdam 1. (routeplanner op de website)
U kunt mee vissen of gewoon meevaren.

Aan boord is een gezellige bar waar u eten en drinken kunt bestellen.

Hengels en andere visbenodigdheden zijn aan boord te koop of te huur. Op verzoek kan ook voor vers zeeaas worden gezorgd.

Rederij “de Festijn” heeft aparte programma’s voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitstappen.

Rederij de Festijn
postadres:
Lijsterbesstraat 18
4542 CE Hoek
Tel. +31 (0)6 53 22 54 01

info@defestijn.nl

www.defestijn.nl
 


Rederij De Festijn

 

 

Max & Hades bvba - Flandria - Antwerpen


Keizer Hirohito van Japan, Koning Olav van Noorwegen, Koningin Elisabeth II van Engeland, Prins Rainier en Prinses Grace van Monaco, ... tal van prominente wereldburgers werden reeds aan boord van FLANDRIA ontvangen.

Flandria is reeds decennia lang een monument in Antwerpen. Naast de Antwerpse Zoo, Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal en  de Boerentoren wordt ook Flandria in één adem genoemd wanneer het over de Scheldestad gaat.

Uw bezoek aan Antwerpen zou dus onvolledig zijn zonder een Flandria boottocht. Het zal zeker één van de hoogtepunten van uw verblijf zijn.
Er zijn verschillende mogelijkheden: een Scheldetocht geeft je een onvergetelijk beeld van de stad en rivier terwijl de rondvaart in de gigantische haven je meeneemt langs de dokken waar reusachtige zeeschepen worden geladen en gelost.

De schepen of de Cruise Terminal kunnen gehuurd worden voor allerhande privé aangelegenheden voor groepen (bedrijfsfeesten, presentaties, huwelijksfeesten, ...).
Het aanbod van Flandria is dus heel gevarieerd.

Max & Hades bvba - Flandria
Steenplein 1
B-2000 Antwerpen
Tel. +32 (0)3 231 31 00
Fax +32 (0)3 231 74 76

info@flandria.nu

www.flandria.nu
 


 

 

Rederij Limburgia - Hasselt (Limburg)


Rederij Limburgia verzorgt met haar schip “MPS Limburgia” verschillende boottochten vanuit Hasselt op het Albertkanaal.
H
et programma varieert van korte rondvaarten van ongeveer 2-3 uur en dagtochten tot thema-avonden en dinner-cruises. Er zijn regelmatig afvaarten voor individuele deelname, maar natuurlijk kunt u ons schip ook charteren voor verschillende evenementen.
Onze eigen catering-dienst die zowel op het schip als extern te raadplegen is, staat volledig ter uwer beschikking. Het is voor ons een uitdaging om aan uw wens te voldoen.

Een onvergetelijke dag aan boord van de “MPS Limburgia”.
Ons passagiersschip biedt plaats aan 200 personen waarvan meer dan de helft benedendek, volledig overdekt, kunnen genieten van de cruise. Op het half overdekt Zonnedek kunnen passagiers de frisse lucht opsnuiven. Tijdens de cruise kan in de bar een natje en een droogje genuttigd worden, zelfs een dansvloer met belichting wacht op gegadigden.
Uiteraard dachten wij ook aan rolstoelgebruikers welke benedendeks kunnen vertoeven.
Ook steiger en toilet zijn aangepast voor rolwagens. Ons behulpzaam personeel staat ter beschikking.

Rederij Limburgia
Graaf De Brigodestraat 1
B-3500 Hasselt
Tel. 0032 (0)11 31 55 73
Fax 0032 (0)11 59 19 97

info@rederijlimburgia.be

www.rederijlimburgia.be

 


 

 

Rederij de Gentenaer - boottochten in Gent


Rondvaart door de Gentse binnenstad
Een enige gelegenheid om Gent van op het water te benaderen… en zo in volle Middeleeuwen te belanden! Zie de stille en prestigieuze getuigen van een roemrijk verleden: de prachtige gevels van de Graslei, de machtige Vleeshal, de stoere en steile wanden van het Gravensteen. Bewonder ook de typische houten gevel van vroeger… en u zal naar huis terugkeren met nooit geziene onuitwisbare beelden van Gent.

Wij beschikken zowel over OPEN als OVERDEKTE en VERWARMDE BOTEN

Dagprogramma
Maak een volledige daguitstap met Rederij de Gentenaer, er is keuze uit diverse programma's.
Beleef een volledige dag in Gent met begeleiding door iemand van de Rederij, professionele gids, boottocht, lunch en bezoek aan het Belfort, Huis van Alijn (volksmuseum) of het Gravensteen en een geleide wandeling met een stadsgids.

Incentives & teambuilding
Wij plannen en organiseren graag voor u al uw meetings, vergaderingen, team-buildings, enz... Al dan niet met overnachting, uitstappen, boottochten, maaltijden en activiteiten. Een persoonlijke service en een goede prijs - kwaliteit verhouding staan bij ons voorop. Dit alles op maat volgens de wensen en budget van de klant.
Aperitiefrondvaarten, dagprogramma's en themaboottochten zijn een aanrader voor de bedrijfswereld.

Rederij De Gentenaer
gsm 0473 / 48 10 36
Fax 09 / 231 54 84

info@rederijdegentenaer.be

www.rederijdegentenaer.be
 


Rederij de Gentenaer

 

 Home