4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Groepsuitstap
 
Adventure
 Ballonvaren
 Paintball
 Rondvaart
 Sportief
 Workshop
 Zeevissen
 Zoektocht

Quad rijden

Quad rijden

Een originele uitstap organiseren? Huur met collega’s of vrienden een quad en ga met elkaar gezellig quad rijden!

Indoor Quad Park - Hulshout (Antwerpen)


Indoor Quad Park is Europa’s eerste en grootste Indoor Quad parcours (Ī 4.300 m≤ rijplezier !!!!)

Met deze gloednieuwe exclusieve activiteit willen we de waaier van amusements- en teambuildingactiviteiten in Europa vergroten.
We willen u kennis laten maken met het quadavontuur. Dit zal u meenemen over verschillende terreinen en obstakels. Onder begeleiding van onze marshalls kan u uw vaardigheden ontplooien of verder uitbreiden als u reeds ervaring hebt. Ons parcours is aangelegd voor beginners en gevorderden. Elke hindernis heeft minimum 2 moeilijkheidsgradaties zodat iedereen op eigen tempo het parcours kan verkennen.

Het grote voordeel van Indoor Quad Park is dat u winter en zomer bij ons terecht kan. Geen slecht weer, regen of hittegolf, altijd quadplezier! Met de quads wordt door zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden gereden. Deze avontuurlijke activiteit is de manier om je met een ploeg sportmakkers, vrienden (vrijgezellenfeestjes, verjaardagen), familie, collega’s (teambuilding) of klasgenoten (100 dagen, sportdagen) eens flink uit te leven op een sportieve manier. Gedurende de sessies zal u mentaal & tactisch uw mannetje moeten staan, uzelf fysiek tot het uiterste drijven en ontdekken dat u meer in uw mars hebt dan u dacht.

Tussen de verschillende sessies wordt er een pauze ingelast zodat u op adem kan komen en iets kan eten of drinken in onze bar aan democratische prijzen.

Voor groepen of bedrijven (minimum 8 personen) staan onze chef en bistroteam klaar voor een heerlijk menu, verassende buffetten, originele BBQ’s of gourmets.

Veel plezier tijdens uw virtueel bezoek aan Indoor Quad Park op onze website en ongetwijfeld tot binnenkort.

www.IndoorQuadPark.com
 


Indoor Quad Park

Indoor Quad Park

 

 

KOKIMA adventurepark - Genk (Limburg)


Het adventurepark van Kokima O.S. ligt in het Provinciaal Domein Bokrijk te 3600 Genk. Twee paintball terreinen, een quad parcours en een groot terrein met challenge opdrachten zoals pamperpaal, team beam, spinnenweb, death-ride, klimmuur, reuzen ladder, Mohawk walk, ...

Uitermate geschikt voor team building activiteiten, trophy's, vrijgezellen uitstappen, kick-off's, ...

Quads
Na een initiatie in de quadrijkunst op automatische 80/90cc quads en het overlopen van de veiligheidsvoorschriften kan het quadrijden op het oefenterrein en vervolgens op de bospaden in het adventurepark van start gaan.

Paintball
In het bos van het Kokima adventurepark te Bokrijk kunnen de deelnemers, uitgerust met semi-automatisch paintball geweer, verfkogels, overall en dubbelwandig masker om de ogen te beschermen, proberen de tegenstander uit te schakelen.
Bij een vrijgezellenuitstap sluiten we af met een konijnenjacht.

Laser paintball
Veilig, verfloos en pijnloos paintball beleven? Het kan allemaal bij KOKIMA en bovendien kan laser paintball in principe op elke locatie georganiseerd worden. Waar lasershooting vroeger indoor in een verduisterde ruimte met vest moest gebeuren heb je nu de mogelijkheid om outdoor, zonder vest, in teamverband de tegenstander uit te schakelen.

Challenge parcours
Help elkaar door de stormpiste en de mohawk walk, vind een oplossing om met z'n allen door het spinnenweb te geraken, overwin jezelf op onze semi-hoge pistes en vertrouw je team terwijl je de pamperpaal beklimt ... . Afhankelijk van het programma staat teambuilding of sensatie centraal. Ook zeer geschikt als vrijgezellenuitstap.

Teamopdrachten
Doorloop met je team een reeks opdrachten waarbij de groep centraal staat.
Bij de opdrachten ervaren de deelnemers een vorm van succes en avontuur. Leiderschap en management komen tot uiting terwijl team spirit en motivatie toenemen. Binnen het team worden vertrouwen en onderlinge steun gecreŽerd. Problem solving, decision making en risk taking strategies zijn thema’s die mogelijk aan de orde zijn, maar pret en ontspanning mogen zeker niet ontbreken!

BBQ
Na een sessie paintball of challengeparcours heerlijk genieten onder de shelter, in het adventurepark, van een gezellige BBQ.
Brochetten, kip, worsten, groenten, sauzen, aardappelen, ... en dat allemaal midden in de natuur bij de gezellige warmte van de BBQ.

GPS zoektocht
GeÔnspireerd door Geocaching werd een aantal GPS zoektochten ontwikkeld. De zoektochten hebben vaak een teambuilding touch door de combinatie met teamopdrachten.

Ladies and the city
Leuke GPS-zoektocht, afgestemd op een groepje dames die graag op een plezierige manier de modestad Hasselt willen verkennen. Ga op zoek naar alle waypoints en geef het antwoord op de vragen. Is de foto echt of hebben onze Photoshoppers hem bewerkt, hoeveel schoenwinkels vind je in deze straat, neem een foto waarop ťťn van jullie stiletto's past, ...? Duur: ca. 3 uren

Selfcooking in de natuur
Tijdens een inspannend dagje adventure is het soms raadzaam om even te pauzeren om de innerlijke mens te versterken. In het Kokima Adventurepark staat een gezellige shelter. Alles staat klaar; gasbekvuren, stalen pannen, diverse ingrediŽnten, ... koken zal je echter zelf moeten doen!

Mountainbikes
Onder begeleiding wordt een tocht georganiseerd in de natuur, eventueel samen met een natuurgids die regelmatige pauzes inlast om wat uitleg te verschaffen over de flora en fauna.

KOKIMA Adventurepark
info@kokima.be
www.kokima.be
 


Kokima adventurepark

 

Home