4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Groepsuitstap
 
Adventure
 Ballonvaren
 Quad rijden
 Rondvaart
 Sportief
 Stadstocht
 Workshop
 Zeevissen

 

Paintball

Paintball

Een paintball bedrijfsuitstap met collega’s beleven of een vrijgezellenfeest paintballen voor de bruidegom organiseren.

Paintball Adventure Sports ™ bvba - Lummen (Limburg)


Paintball Adventure Sports biedt u een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur! Iedereen is welkom: bedrijf, vereniging, jeugdgroep, vrijgezellendag, wij organiseren voor iedereen.

Ons terrein heeft een opp. van 2,5 ha. Er is momenteel 1 speelveld met een vijver in het midden. Nieuw terrein te Lummen, Kraaibergstraat 11.

Minimum aantal deelnemers is 12 personen.

Minimum leeftijd is 15 jaar
, deze spelers dienen een akkoordverklaring bij zich te hebben, getekend door voogd of ouders. U kunt deze vanaf de site afprinten.

Er wordt gespeeld in "sessies" van 3 uur, dit ofwel 's ochtends, ofwel 's namiddags.

Uren zijn
: 10.00 u tot 13.00 u ( ochtendsessie )
                  13.30 u tot 16.30 u ( namiddag sessie )

Uren kunnen eventueel anders afgesproken worden, indien mogelijk.

Telefoon: 03/605 01 91
gsm: 0475/26 91 15

info@paintballadventuresports.com
www.paintballadventuresports.com
 


Paintball Adventure Sports

 

 

Paintball Ferme Aventure - La-Roche-en-Ardenne (Belgische Ardennen)


In het hart van de Ardennen biedt de PAINTBALL FERME AVENTURE en dit al sinds 2003, u de mogelijkheid om u gedurende enkele uren volledig te onstpannen.

Het terrein van Paintball Ferme Aventure is de grootste paintball terrein (16.000 m²) in de Belgische Ardennen.

Het speelterrein van 16.000 m2 bevindt zich in een oude steengroeve die speciaal werd ingericht om paintball te kunnen spelen. Het speelterrein is één van de belangrijkste factoren om van een goed moment te kunnen genieten. Het terrein is toch heuvelachtig en omvat natuurlijke hindernissen (kleine stenen, bomen, kloven, …). In België zijn de meeste paintball terreinen vlak. Hier is het absoluut niet het geval.

Ons terrein (één van de mooiste in België) maakt het mogelijk om leuke spelen te hebben: 100% natuur, 100% aktie en 100% fun.

Bij Paintball Ferme Aventure boekt u het terrein voor uw ploeg en voor niemand anders. Er zal geen andere ploeg zijn die tegelijkertijd zal spelen.

www.ferme-aventure.be
 


Paintball Ferme Aventure

 

 

Indoor Paintball & Airsoft Antwerpen


Zin in een bijzonder bedrijfsuitje, een spannende verjaardag, een leuk event met uw team of vereniging of een sportieve viering van uw jubileum, reünie of vrijgezellenfeest? In het nabij Antwerpen gelegen Rijkevorsel wordt u op uw wenken bediend door Indoor Paintball Antwerpen te Rijkevorsel, dé overdekte locatie voor veelzijdig amusement in een aangename en uitdagende ambiance!

Ons Paintball centrum biedt u alle mogelijkheden om paintball en airsoft te beoefenen. Kwaliteit, service, sfeer en veiligheid zijn daarbij gegarandeerd. Wij beschikken over twee indoorvelden met een oppervlakte van 2.500 m2. Deze zien er uit als een realistisch ‘slagveld’, compleet met bunkers, legertrucks, obstakels, bruggen, geluidseffecten en rook! Kortom: niet van echt te onderscheiden! Avontuur van a tot z!

Indoor Paintball Centrum Antwerpen is ook het adres voor airsoft, een boeiende variant op paintball. Airsoft onderscheidt zich van paintball door het gebruik van een niet van echt te onderscheiden wapen en ‘bb’s’, kleine biologisch afbreekbare plastic balletjes met een doorsnede van 6 mm. De toepassing ervan maakt het spel nog realistischer dan paintball.

U kunt bij Indoor Paintball Centrum Antwerpen boeken voor gezelschappen vanaf acht (tot honderd) personen. Daarbij heeft u de keuze uit diverse verschillende arrangementen op het gebied van paintball en airsoft. Daarnaast verzorgen wij in combinatie met paintball en/of airsoft desgewenst bowlen (in samenwerking met het nabijgelegen Domein De Meijerheide) en kunt u bij ons terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel, bittergarnituur of diner.

Onze accommodatie heeft gratis parkeerruimte. In ons pand vindt u behalve uitgebreide indoor-paintballfaciliteiten voldoende toiletten, kleedgelegenheid en lockers. We beschikken tevens over een gezellige bar.

Adres:
Indoor Paintball centrum Antwerpen
Merksplassesteenweg 104 Rijkevorsel (naast Hoogstraten)

Wij zijn binnen een half uur bereikbaar vanaf de plaatsen: Antwerpen, Turnhout, Eindhoven, Breda, Bergen op Zoom, Breda en Tilburg.

www.indoorpaintballantwerpen.be
 


Indoor Paintball Antwerpen

Indoor Paintball Antwerpen

 

Home