4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Familiefeest
 
Babyborrel
 Communiefeest
 Familieuitstap
 Huwelijksverjaardag
 Kinderfeest
 Trouwfeest
 

Familie uitstap

Familie uitstap

Met de familie op stap en met elkaar een gezellige familiedag beleven!

Mini-Europe - Brussel


Aan de voet van het Atomium ligt Mini-Europe, het enige park waar u in enkele  uren door heel Europa reist. Een unieke tocht!

Kuier door de typische sfeer van de mooiste steden van het oude continent. Big Ben en zijn typische deuntje verwelkomen u in hartje Londen. Gondels en mandolines laten u de  charme van VenetiŽ ontdekken. Volg de T.G.V. van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk.

Breng zelf de animaties op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de Arena van Sevilla en nog zovele andere.....

In totaal, 300 monumenten en plekjes van een ongeŽvenaarde kwaliteit.

Mini-Europe, een niet te missen attraktie tijdens uw bezoek aan Brussel !

Mini-Europe
Brussel
infoline +32 (0)2/478 05 50
Tel. +32 (0)2/474 13 13
Fax +32 (0)2/478 26 75
info@minieurope.eu
www.minieurope.eu
 


Mini-Europe Brussel

Mini-Europe - familie uitstap in Brussel

 

 

Aquarium-Museum - Luik


Met zijn drievoudig doel – kennis verspreiden, illustraties bezorgen aan het onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek steunen – wil het Aquarium-Museum met verschillende middelen de verscheidenheid van de dierenwereld en de onderwaterwereld beter leren kennen aan de bezoekers en de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek voor iedereen toegankelijk maken.

Het Aquarium-Museum is ook een uitstekende pool voor de dierlijke bioverscheidenheid, die een natuurlijk patrimonium valoriseert, bestudeert, bewaart… Het is ook een toeristische en culturele onderneming, die jaarlijks de interesse ontmoet van 90 000 bezoekers.

In de zalen van het museum zijn 1000 m≤ gewijd aan de diversiteit van dieren: van de kleinste insecten tot de olifant. U maakt kennis met de dolfijn, de koala, de gorilla, de neushoorn, de anaconda, de vogelspin, de octopus, de schelpen, dieren van bij ons, tal van vogels, een walvis van 19 meter lang… alles bij elkaar zowat 20.000 soorten, afkomstig uit alle werelddelen, opgezet in natuurlijke toestand of in de vorm van geraamtes.

In de zalen van het Aquarium die 46 bakken bevatten, bevinden zich ongeveer 2500 vissen van de oceanen, de zeeŽn, de meren en de rivieren van de hele wereld : de legendarische piranhas, de murenen, de juffertjes van de koraalriffen, de clowns-vissen in hun anemonen, de vissen die lucht inademen, de tilapia’s, de snoeken, de palingen, baarsen en andere vissen van bij ons… zonder de fascinerende zwartpunthaaien of de baby-hondshaaien te vergeten.

Het Aquarium-Museum is het hele jaar open behalve op 24, 25 en 31 december en 1 januari.

www.aquarium-museum.ulg.ac.be
 

Aquarium Museum - familie uitstap in Luik

Aquarium Museum

 

 

Zoo Antwerpen - Antwerpen


In het hart van de stad ontdek je ZOO Antwerpen, de mooiste 19de eeuwse dierentuin ter wereld!. Het prachtig decor behoort tot het culturele erfgoed. Honderden exotische dieren verwelkomen je : olifanten, brilberen, (zee)leeuwen, okapi’s, gorilla’s,…

Duizenden dieren hebben hun thuis in ZOO Antwerpen. Zij vinden onderdak in prachtige gebouwen, waarvan de meeste geklasseerd zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste gebouwen ťn hun bewoners.

Rondleidingen
Elke groep komt aan zijn trekken met onze 8 boeiende ZOO rondleidingen. Is uw groep helemaal gebeten door de leeuwen? Of leren jullie liever alles over reuzenkakkerlakken, glibberige slakken en behaarde spinnen? Vraag maar raak, onze deskundige gidsen staan voor u paraat!

Wanneer onze gids is uitgepraat, kunt u met gemak een hagedis onderscheiden van een salamander, weet u hoe het voelt om een melkslang te strelen of hebt u een zonsopgang in speed tempo meegemaakt.

Een groepsbezoek met rondleiding reserveert u best 3 weken op voorhand. Voor een bezoek zonder gids of maaltijd is reserveren eveneens gewenst.

www.zooantwerpen.be
 


Zoo Antwerpen - familie uitstap in Antwerpen

 

 

Rederij De Gentenaer - boottochten in de Gentse binnenstad


Op zoek naar een uniek groepsarrangement? Gent is de ideale locatie voor tal van uitstappen, in combinatie met restaurant, gidsen, boottochten, enz.

Rondvaarten met bootgids
Een enige gelegenheid om Gent van op het water te benaderen… en zo in volle Middeleeuwen te belanden! Zie de stille en prestigieuze getuigen van een roemrijk verleden: de prachtige gevels van de Graslei, de machtige Vleeshal, de stoere en steile wanden van het Gravensteen. Bewonder ook de typische houten gevel van vroeger… en u zal naar huis terugkeren met nooit geziene onuitwisbare beelden van Gent.

Privť afhuur Fluisterboot
Verjaardag te vieren of gewoon zin om gezellig met vrienden of familie een tochtje op de Gentse binnenwateren te maken?
Wij beschikken zowel over open als overdekte en verwarmde boten.

Rederij De Gentenaer
info@rederijdegentenaer.be
www.rederijdegentenaer.be

 


Familie uitstap - rondvaart in Gent

 

Home