4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Entertainment
 
DJ / Drive-in show
 Entertainment
 Kinderanimatie
 
Licht & Geluid

 

Artiestenbureau

Artiestenbureau

Professioneel artiestenbureau voor de beste artiesten, entertainers, acts, bands en coverbands voor uw feest of evenement.

Thienpont Artists & Events - Bachte-Maria-Leerne, Deinze (Oost-Vlaanderen)


“Thienpont” biedt meer dan 2000 acts om van uw feest of evenement een daverend succes te maken. Door de goede samenwerking met andere boekingskantoren kan “Thienpont” ook artiesten voorstellen die niet op onze website vermeld staan. De keuze is nagenoeg onbeperkt. Vele artiesten vonden de weg naar ons bureau. Contacteer ons gerust voor meer informatie over mogelijke artiesten via ons organisatiebureau.

Wat u ook organiseert, “Thienpont”, uw specialist in de organisatie van evenementen, regelt probleemloos de contracten met de artiesten en neemt alle administratieve rompslomp van u over. Bovendien zijn wij op alles voorzien: indien een artiest door omstandigheden, ongeluk of ziekte, op het laatste moment moet afzeggen, garanderen wij een creatieve oplossing.
Creativiteit: het belangrijkste ingrediŽnt voor een geslaagd (outdoor) evenement.

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van (bedrijfs)evenementen, muziekprogrammaīs, concepten, de technische kant van uw organisatie , zoals geluid, klankinstallaties, belichting, catering enz… U kunt via ons rekenen op onze partners, stuk voor stuk echte vakmannen.

UW PERSOONLIJK EVENT : MAATWERK IS ONS VAK !

“Thienpont” staat garant voor professioneel advies, kwaliteit en doeltreffendheid. Alles wordt op uw wensen afgestemd. Uw persoonlijk (outdoor) evenement was nog nooit zo geslaagd, en vergeet niet… wij kunnen ook uw themafeest organiseren. Creativiteit en originaliteit troef!
Met Thienpont aan uw zijde, zal het applaus blijven duren.

THE PROMISE DELIVERED!

www.thienpont.be
 


Thienpont-logo

 

 

KVdB Theater- & Organisatiebureau - Elversele (Oost-Vlaanderen)


Organisatie- en artiestenbureau Karel van den Broeck is gespecialiseerd in het organiseren van een perfect evenement. Vanaf het kiezen van de geschikte locatie, de juiste invulling van het evenement tot en met het samenstellen van de catering.

Of het nu gaat om de presentatie van een nieuw product in Antwerpen, de feestelijke opening van een bedrijfspand in Sassenheim, een incentive in Chicago, een dealermeeting in Bologna, een jubileumfeest in Orlando, een personeelsfeest in Parijs, de invulling van het artiestenpakket van de dorpsfeesten in Zomergem of een huwelijksfeest in Rhenen.

Dit is slechts een greep uit de reeds door Organisatie- en artiestenbureau Karel van den Broeck gerealiseerde evenementen.

Wij denken graag met U mee en zoeken samen met U naar een concept, waarbij het doel en de doelgroep centraal staan. Afhankelijk van het budget, werken wij - in overleg met U - een uitgekiend programma uit.

www.karelvandenbroeck.be
 


KvdB-logo

 

Home